f    YouTube

Консултантски услуги

технически консултации

Термопреси

Термопреси за трансфер: каландри, широкоформатни, ръчни

   Каландър за термотрансфер

   Каландърът трансферира образи от ролка сублимационна хартия върху ролка текстил. Подаваща маса с валове за развиване и навиване на хартията позволява на каландъра да се обработват и отделни напечатани листове както и предварително форматиран текстил. Валовете се загряват с масло с един или два кръга, което осигурява постоянна и точна температура. Захранването е от 380V / 3 фази.
Опции: различна ширина на каландъра, подаваща маса, навиваща система, единичен или двоен кръг за подгряване на маслото в барабана, регулиране на натиска.
  За автоматично обрязване по контур на напечатания текстил може да се ползва Vision лазер.

   Широкоформатни термопреси

   Широкоформатна плоска преса за трансфер на разпечатки от листове сублимационна хартия върху предварително форматиран текстил. Втора маса позволява докато трае трансферът на първата маса операторът да зарежда следващото парче текстил. Натискът се осигурява от пневматика и се регулира. Захранването е 380V / 3 фази.

Опции: различни размери на работната маса, една или две работни маси.
   За цифров печат на трансферна хартия се ползва принтер, на който се зарежда сублимационно мастило.

широкоформатни термопреси

   Настолни пневматични термопреси

  Производителна настолна плоска пневматична преса за трансфер на разпечатки от листове сублимационна хартия върху предварително разкроен текстил или ушита дреха. Втора маса позволява едновременно с трансфера операторът да зарежда следващото парче текстил. Натискът се осигурява от пневматика и се регулира. Захранването е 220V / 1 фаза.
  Някои стандартни размери на масата са 10*10см, 15*15см, 23*23см, 40*50см, 40*60см.

  За изрязване на надписи от флекс и флок се ползва режещ плотер.

   Настолна ръчна термопреса

  Достъпни настолни ръчни преси за трансфер на разпечатки от листове сублимационна хартия върху предварително форматиран текстил, ушита дреха, шапка, обувка, керамична чаша. Керамиката трябва да е с повърхност подготвена за трансфер. Всички операции се изпълняват ръчно. Натискът се регулира ръчно. Захранването е 220V / 1 фаза.

Опции: различни размери на работната маса, сменяеми плочи за комбинация 2 в 1 или 3 в 1, автоматично освобождаване и повдигане на нагряващата плоча след изтичане на зададеното време.

настолни термопреси
Към началото