Режещи плотери

режещи плотери: флатбед, за етикети, рулонни

   Флатбед режещ плотер

   Отлична опция за щанцоване на двуслойни и еднослойни материали: картон, светоотразително самозалепващо фолио, дебело фолио за пясъкоструй, магнитно фолио и др. Вакуум-масата задържа материала и отрязаните детайли след обрязване. Втори инструмент позволява преди обрязване да се биговат опаковки от картон, което е ефективно при единични бройки и малки серии.
   Прецизното позициониране дава възможност за лесно позициониране по пасери за обрязване по контур на предварително напечатана медиа.
  Машината се свързва по USB към РС като режещ плотер със специализиран драйвер, приема файлове и чрез USB диск. Предназначена за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.
Опции: различен размер на работната маса.
  За редица материали алтернатива на механичното рязане е обрязване с лазер.

  Режещ плотер за етикети

  Обрязва по контур двуслойни материали като самозалепваща хартия и самозалепващо фолио. CCD камера открива пасерите и измества траекторията на ножа така че да съвпадне с контура на напечатаните етикети. Два притискащи вала позволяват ножът да реже почти до ръба на листа за да не се губи материал за празни полета.
  Листовете се зареждат на подаващото устройство и се поемат един след друг.
  Машината се свързва по USB към РС като режещ плотер със специализиран софтуер. Предназначена е за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.
   За печат на стикери върху самозалепващо фолио преди обрязване има добро решение: дигитален печат с екосолвентен принтер.

режещ плотер за етикети 1

   Рулонен режещ плотер

    За изработка на надписи от двуслойни материали като самозалепващо фолио, самозалепваща хартия, флок, флекс. Поема материал на ролка или на лист.
  Машината се свързва по USB към РС като стандартен режещ плотер със специализиран драйвер. Предназначена за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.
  Всички модели са комплектовани със стойка и валове за зареждане на материал на ролка.
Опции: различна ширина, стъпкови или серво-двигатели, CCD камера за разпознаване на пасери и прецизно обрязване по контур, червена точка.

режещ плотер
Към началото