f    YouTube

Консултантски услуги

технически консултации

Режещи плотери

Режещи плотери: флатбед, за етикети, рулонни

   Флатбед режещи плотери

   Отлична опция за щанцоване на двуслойни и еднослойни материали: картон, светоотразително самозалепващо фолио, дебело фолио за пясъкоструй, магнитно фолио и др. с ширина до 90см. Вакуум-масата задържа материала и отрязаните детайли след обрязване. Втори инструмент позволява преди рязане да се биговат опаковки от картон, което е ефективно при единични бройки и малки серии.
   Прецизното позициониране по пасери позволява обрязване по контур на предварително напечатана медиа. Ротационна вакуум помпа 1.5 kW фиксира медиата върху масата.
  Машината се свързва по USB към РС като режещ плотер със специализиран драйвер, приема файлове и чрез USB диск. Флатбед режещи плотери са предназначени за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.
Опции: размер на работното поле 90 (греда) * 60см (маса) или 90 (греда) * 120см (маса).
  За редица материали, алтернатива на механичното рязане е обрязване с лазер.

вакуум помпа за флатбед плотер
Флатбед режещ плотер JKF дисплей

Вакуум помпа за работната маса на флатбед режещ плотер.

Режещ инструмент, биговащ инструмент и CCD камера.

Сензорен дисплей на флатбед режещ плотер.

Интелигентен софтуер за работа с флатбед режещ плотер

  Режещ плотер за етикети

  Обрязва по контур двуслойни материали като самозалепваща хартия и самозалепващо фолио. CCD камера открива пасерите и измества траекторията на ножа така че да съвпадне с контура на напечатаните етикети. Два притискащи вала позволяват ножът да реже почти до ръба на листа за да не се губи материал за празни полета.
  Листовете се зареждат на подаващото устройство и се поемат един след друг.
  Машината се свързва по USB към РС като режещ плотер със специализиран софтуер. Режещ плотер за етикети е предназначен за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.
   За печат на стикери върху самозалепващо фолио преди обрязване има добро решение: дигитален печат с екосолвентен принтер.

   Рулонни режещи плотери

    За изработка на надписи от двуслойни материали като самозалепващо фолио, самозалепваща хартия, флок, флекс и др. Поема материал на ролка или на лист.
  Машината се свързва по USB към РС като стандартен режещ плотер със специализиран драйвер. Рулонните режещи плотери са предназначени за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.
  Всички модели са комплектовани със стойка и валове за зареждане на материал на ролка.
Опции: различна ширина, стъпкови или серво-двигатели, CCD камера за разпознаване на пасери и прецизно обрязване по контур, червена точка.

   Консумативи, части: ножове, държачи и др.

– ножове и държачи за ножове на режещи плотери,
– тефлонови подложки за рязане,
– двигатели, контролери, мотор-драйв, захранване, ремъци

ножове, лазерни тръби
Към началото