f    YouTube

Консултантски услуги

технически консултации

Принтери

Принтери: екосолвент, солвент, УВ флатбед

   Широкоформатни екосолвентни принтери

  Задължително оборудване за всеки производител на реклама. Ширина на печат 160см+ позволява печат върху всички ролки самозалепващо фолио със стандартна ширина до 152см, върху банер и хартия за солвентен печат с ширина до 162см.
  Модел AQ използва масово разпространената нова по-бърза печатаща глава i3200, която е  съвместима с еко-солвентното мастило на много производители. RIP се инсталира на РС с ОС Windows 8/10/11 64 бита за Photoprint v.19 или ОС Windows 7/8/10 32 бита / 64 бита за Maintop.

   Опции: ширина на печат 160см/180см/320см, 1 или 2 или 4 глави, RIP Photoprint или Maintop.
  За довършителни операции се препоръчва рулонен ламинатор за студен ламинат с подгряване.

   Широкоформатни солвентни принтери

   Задължително оборудване за всеки производител на външна реклама с големи размери като билбордове, пана и калкани. Ширина на печат 320см+ позволява печат върху всякакви медии: банер и хартия за солвентен печат, всички ролки самозалепващо фолио. Подаващото и поемащото устройства на принтерите позволяват работа с тежки ролки с голяма дължина.
  Използват се производителни печатащи глави SPECTRA съвместими с мастилото на много производители. RIP се инсталират на РС с ОС Windows 7/8/10 32 бита и Windows 7/8/10/11 64 бита.

   Опции: ширина на печат 320см~500см, различен брой печатащи глави, RIP Photoprint, Maintop или Onyx.

Printer-solvent-1

   Флатбед UV принтер

  Незаменим за директен печат на сувенири, на детайли, върху стъкло, керамика и др. материали включително и такива с голяма височина. Това прави флатбед UV принтерите приложими както в рекламата, така и в широк кръг от индустриални производства.
   Печатащите глави са RICOH GEN4 или GEN5 с голям ресурс и оптимизирани за работа с УВ мастило. Осигуряват циркулация на мастилото през главата в дежурен режим, което предотвратява седиментация на пигмента от бялото мастило.
   Полимеризацията се осигурява от 2 броя UV LED тела, които за разлика от конвенционалните УВ лампи не нагряват медиата и не генерират озон.
   RIP се инсталира на РС с ОС Windows.
   Опции: различен размер на работната маса, различна максимална височина на материала, различен брой печатащи глави, бяло мастило, безцветен лак, RIP Photoprint или Maintop.

   Консумативи, части: мастило, глави и др.

– печатащи глави, дампери, бърсалки, помпи, касети и др. консумативи за ink-jet принтери,
– екосолвентно мастило СМУК с висока покривност и отлична адхезия,
– екосолвент флаш за почистване на капинг станцията,
– двигатели, контролери, мотор-драйв, захранване, ремъци,
– подаващи и поемащи устройства за развиване и навиване на медиа.

Към началото