Принтери

принтери: екосолвент, солвент, УВ флатбед

   Широкоформатен екосолвентен принтер

  Задължително оборудване за всеки производител на реклама. Ширина на печат 160см+ позволява печат върху всички ролки самозалепващо фолио със стандартна ширина до 152см, върху банер и хартия за солвентен печат с ширина до 162см.
  Използва масово разпространената печатаща глава EPSON DX5 съвместима с мастилото на много производители. RIP се инсталират на РС с ОС Windows 7/8/10 32 бита и 64 бита.
   Опции: ширина на печат 160см/180см, 1 или 2 печатащи глави, RIP Photoprint или Maintop.
  За довършителни операции се препоръчително оборудването с рулонен ламинатор за студен ламинат.

  Широкоформатен солвентен принтер

   Задължително оборудване за всеки производител на външна реклама с големи размери като билбордове, пана и калкани. Ширина на печат 320см+ позволява печат върху всякакви медии: банер и хартия за солвентен печат, всички ролки самозалепващо фолио. Подаващото и поемащото устройства позволяват работа с тежки ролки с голяма дължина.
  Използват се производителни печатащи глави SPECTRA съвместими с
мастилото на много производители. RIP се инсталират на РС с ОС Windows 7/8/10 32 бита и 64 бита.
   Опции: ширина на печат 320см~500см, различен брой печатащи глави, RIP Photoprint, Maintop или Onyx.

широформатен солвентен принтер 1

   Флатбед UV принтер

  Незаменим за директен печат на сувенири, на детайли, върху стъкло, керамика и др. материали включително и такива с голяма височина. Това го прави приложим както в рекламата, така и в широк кръг от индустриални производства.
   Печатащите глави са RICOH с голям ресурс и оптимизирани за работа с УВ мастило. Осигуряват циркулация на мастилото през главата в дежурен режим, което предотвратява седименция на пигмента от бялото мастило.
   Полимеризацията се осигурява от 2 броя UV LED тела, които за разлика от конвенционалните УВ лампи не нагряват медиата и не генерират озон.
   RIP се инсталират на РС с ОС Windows.
   Опции: различен размер на работната маса, различна максимална височина на материала, различен брой печатащи глави, бяло мастило, RIP Photoprint или Maintop.

Към началото