f    YouTube

Консултантски услуги

технически консултации

Машини за рязане и форматиране

Машини за рязане и форматиране на плоскости, листове и ролки

   CNC машини за форматиране ролка / ролка /лист

  Съвременни машини за форматиране на широкоформатна еднослойна или двуслойна медиа на ролка по права линия. Рязането става с дискови ножове едновременно по 2 оси: материалът се цепи по ширина и се форматира на листове. Така се пести труд на оператор за ръчно рязане, подобрява се прецизността и качеството на ръбовете на обработената медиа.
Опции:
модел ENTRY и PRO.

   За печат на стикери върху самозалепващо фолио преди обрязване има добро решение: дигитален печат с екосолвентен принтер

   CNC машини за автоматизирано рязане на ролки

   За еднослойна или двуслойна медиа като самозалепващо фолио, двустранно лепещо фолио с основа или без основа, транспортна лента. Рязането става с дисков нож който се завърта на неободимия ъгъл за прецизно отрязване на еднакви ролки. Ширината на рязане на ролките се програмира и не е ограничена. Рязането на цялата ролка материал или на част от ролката става по програма, в която се задават нужните ширини и броя на необходимите ролки.
Пневматични валове с различен диаметър позволяват бързо и надежно захващане на ролката с медиа независимо от диаметъра на шпулата.
   Захранването е 380V / 3 фази.
Опции: различни максимални ширини на ролката с материал, заточваща секция за дисковия нож, валове за ролки с различен вътрешен диаметър на шпулата.

машина за цепене на ролки

   Вертикална машина за плоскости

  Вертикални машини за рязане и форматиране на плоскости работят по 2 оси в права линия. Подаването става ръчно. Щорите на решетката, която поддържа материала, могат да се отместват автоматично при рязане в хоризонтално направление в зависимост от положението на режещия диск.
  Използва се дисков нож с твърдосплавни пластини. При рязане на ламинирани ПДЧ плоскости се ползва втори диск за предварително прорязване на фурнира.
  Захранването е 380V / 3 фази.
Опции: различна дължина на вертикалната работна маса, инверторен регулатор за оборотите на режещия диск, компресор за автоматично отместване на щорите.
  За рязане по контур в произволна форма може да се ползва CNC рутер който обработва широк диапазон от материали.

Към началото