f    YouTube

Консултантски услуги

технически консултации

Помощни машини

Промазване на текстил, шев без конци, ел. метла

   Машини за шев без конци

   Съвременна технология за шев на текстил чрез слепване на двата края на тъканта чрез двустранно лепяща лента, която се фиксира с ултразвук. Възможно е последващо обрязване с лазер, който е вграден в машината. Идеално допълнение към оборудване за ситопечат върху текстил, към принтери за директен цифров печат или за сублимация както и към VISION лазер за прецизен автоматизиран разкрой на предварително напечатан текстил по контур.

Шевна машина без конци 1

   Машина за промазване на памучен текстил

   Машини за третиране на памучен текстил преди директен печат с пигментно мастило.
  Осигурява равномерно третиране на фланелки, шапки и др. изделия. Областта за промазване се избира по зони като изделието се дели на две до четири хоризонтални и на две до четири вертикални зони. Върху третиран светъл текстил капките от СМУК мастилото не се разливат и образът е хомогенен, ярък, с отсечени контури. Върху третиран тъмен текстил капките от бяло мастило за бяла подложка не попиват в тъканта и СМУК изображението става живо и наситено.
  Алтернативата с ръчно третиране на текстила преди печат не постига постоянен резултат и изисква от оператора голям опит.
   Преди директен печат след третиране изделието трябва да се нагрее и притисне на преса за да се приберат текстилните влакна. Изпълнява се на достъпна термотрансферна преса.

   Електрическа метла за промишлени помещения

   Ръчно водима машина за механизирано почистване на гладък под в промишлени помещения и дворове. Скоростта на метене е около 4000м2/час, ширината на почистената лента с едно минаване е 1м. Двете странични четки са с диаметър 40см и се задвижват от електромотори с мощност по 35W, а основната четка е с дължина 40см и се задвижва от електромотор с мощност 120W. Вентилатор с мощност 30W засмуква въздуха и го почиства от прах през филтър с площ 1.5м2. Резервоарът за боклук е с вместимост 22л. Има резервоар за вода, която се разпръсква пред четките и допълнително намалява запрашеността по време на работа. Захранването се осъществява от оловен акумулатор 12V/80AH, който осигурява автономна работа на електрическата метла до 4 часа. Комплект със зарядно устройство за акумулатора от ел.мрежа 220V/1ф.

електрическа метла 2
Към началото