Консултантски услуги

технически консултации

Горещи оферти от склад

ГОРЕЩИ ОФЕРТИ от склад!

   Широкоформатен режещ плотер със серво двигатели XS-1750AS

 Изрязва надписи от самозалепващо фолио, самозалепваща хартия, флок, флекс и др., обрязва прецизно разпечатки по контур с HD камера, която сканира пасери и QR-код. Плотерът поема материал на ролка или лист с ширина до 1750мм и сканира/реже максимална ширина до 1660мм.

  Има връзка с РС по USB кабел или сериен канал, по USB порт може да се зареждат файлове от флаш диск без връзка с РС. Комплект със стойка с престилка и валове за зареждане на материал на ролка и софтуер Signmaster. Машината е подходяща за авто-тунинг, за рекламни агенции, копирни центрове и печатници.

  По поръчка е наличен също така модел XS-1350 за медиа до 1350мм & сканиране/рязане 1260мм

6~10 притискащи ролки

Режещ плотер JINKA М1600 4

3 порта: RS-232, USB, флаш диск

Режещ плотер JINKA М1600 3

Каретка с HD камера за пасери

Режещ плотер JINKA М1600 2

Вакуум за 10м точно водене

Режещ плотер EH

   Широкоформатни режещи плотери EH-720TS (стъпкови мотори) и EH-720AST (серво)

 Изрязват надписи от самозалепващо фолио, самозалепваща хартия, флок, флекс и др., обрязва прецизно разпечатки по контур с HD камера, която сканира пасери и QR-код. Плотерите поемат материал на ролка или лист с ширина до 720мм и сканират/режат максимална ширина до 630мм.

  Имат връзка с РС по USB кабел или сериен канал, по USB порт може да зареждат файлове от флаш диск без връзка с РС. Комплект със стойка с престилка и валове за зареждане на материал на ролка и софтуер Signmaster. Машините са подходяща за рекламни агенции, за щанцоване на малки и средни серии етикети в копирни центрове и печатници. Серво двигателите позволяват прецизно рязане на малки букви и на дебел материал.

Ръчна термотрансферна преса STC-SD05 с плочи 38см * 38см
  Класическа преса за термотрансфер на разпечатки и надписи от флок и флекс върху текстил и плоски детайли. Подходяща е за рекламни агенции и за малки серии. Цифров контролер с цветен LCD дисплей за прецизно регулиране на температурата и на времето за трансфер, след което операторът се предупреждава със звуков сигнал. Защитно тефлоново покритие на горната нагряваща плоча, устойчива на деформация пореста силиконова подложка на долната плоча.

 

  Захранване: 220V / 1200W. Максимална температура: 250°С задавана през 1°С с точност +/- 2°С. Време за трансфер, след което се издава звуков сигнал: 1 ~ 1999 сек. 

Ръчна термотрансферна преса STC-SD06 с плочи 40см * 60см
  Преса с плъзгаща се напред подвижна долна плоча за термотрансфер на разпечатки и надписи от флок и флекс. Подходяща е за рекламни агенции и за средни серии. Цифров контролер с цветен LCD  дисплей за прецизно регулиране на температурата и на времето за трансфер, след което операторът се предупреждава със звуков сигнал. Защитно тефлоново покритие на горната нагряваща плоча, устойчива на износване пореста силиконова подложка на долната плоча.

 

  Захранване: 220V / 3500W. Максимална температура: 250°С задавана през 1°С с точност +/- 2°С. Време за трансфер, след което се издава звуков сигнал: 1 ~ 1999 сек.

Ръчна термотрансферна преса STC-SD03 с плоча 40см * 50см

  Преса със завъртаща се настрани подвижна горна плоча за термотрансфер на разпечатки и надписи от флок и флекс. Подходяща е за рекламни агенции и средни серии. Цифров контролер с цветен LCD  дисплей за прецизно регулиране на температурата и на времето за трансфер, след което операторът се предупреждава със звуков сигнал. Защитно тефлоново покритие на горната нагряваща плоча, устойчива на износване пореста силиконова подложка на долната плоча.

 

  Захранване: 220V / 3500W. Максимална температура: 250°С задавана през 1°С с точност +/- 2°С. Време за трансфер, след което се издава звуков сигнал: 1 ~ 1999 сек.

Пневматична термотрансферна преса STC-QD05  с 2 * 40см * 60см
  Производителна преса с подвижна горна плоча и две долни плочи за бързо залагане на материала. Подходяща за термотрансфер на разпечатки и надписи от флок и флекс върху текстил и плоски детайли при серийно производство. Цифров контролер с цветен LCD дисплей регулира прецизно температурата и времето за трансфер, след изтичане на което се предупреждава със звуков сигнал. Защитно тефлоново покритие на нагряващата плоча, устойчива на износване пореста силиконова подложка на долните плочи. Стабилна конструкция.
  Операторът позиционира чрез плъзгане по водещите паралели горната плоча над заредения материал и в автоматичен режим машината сама стартира цикъл за трансфер. 

 

  Захранване: 220V / 3500W. Максимална температура: 250°С задавана през 1°С с точност +/- 2°С. Време за звуков сигнал: 1 ~ 1999 сек.
  Опция: компресор.

Ръчна термотрансферна преса STC за шапки с плоча 8см * 14см
  Специализирана преса за термотрансфер на разпечатки и надписи от флок и флекс върху шапки и извити детайли. Цифров контролер с цветен LCD дисплей за прецизно регулиране на температурата и на времето за трансфер, след изтичане на което операторът се предупреждава със звуков сигнал. Защитно тефлоново покритие на горната нагряваща плоча, устойчива на износване пореста силиконова подложка на долната плоча.

 

  Захранване: 220V / 350W. Максимална температура: 250°С задавана през 1°С с точност +/- 2°С. Време за трансфер, след което се издава звуков сигнал: 1 ~ 1999 сек.

Ръчен настолен тример с дължина 130см
  Изработен от устойчива алуминиева сплав. Реже в двете посоки разпечатки на фолио с или без ламинат, пенокартон, до 2мм дебела плоскост от разпенено ПВЦ и други материали. Използва ръчно водимо сменяемо острие, което лесно се сваля и е напълно обезопасено.
  Може да се фиксира на ръба на монтажна работна маса или на флатбед ламинатор и да се ползва като бюджетен инструмент за прецизно отрязване по права линия.

  Габарити110mm*150mm*1580mm,  маса 7 кГ.

  Опция: настолен тример с дължина 75 см; тример на стойка с дължина 150 см и 250 см.

Към началото