Електрокари, подемна техника

подемна техника: електрокари, повдигачи

   Малогабаритни електрокари

  Маневрен електрокар за тясна пътека между два реда стелажи е незаменим помощник в затворени помещения на всяко складово стопанство, където отделяните от ДВГ изгорели газове замърсяват недопустимо. ДВГ на газ допълнително овлажняват въздуха. Твърди предни колела придават стабилност на машината при движение по гладка настилка като шлайфан бетон или асфалт. Гумени предни колела правят машината универсална като й позволяват да оперира и по неравна настилка. Товароподемност 1 тон позволява работа с всякакви евро-палети. Електрокарът изисква минимална поддръжка и се захранва от 24V акумулаторна батерия и е комплектован с автоматично зарядно устройство.
  Опции: изравнител на вилицата, различна височина на мачатата, гумени предни колела, различна товароподемност.

   Електрокари с голяма товароподемност

  Стабилен и маневрен електрокар за работа както на открито, така и в затворени помещения на всяко складово стопанство. Електрокарите изискват минимална поддръжка и не замърсяват въздуха с изгорели газове от ДВГ, нито повишават относителната влажност при работа на газ в затворено помещение. Вилицата има изравнител, наклонът на мачтата се регулира. Гумени колела с подходящ диаметър правят машината стабилна и позволяват тя да се движи по всякаква настилка. Електрокарът се захранва от 80V акумулаторна батерия и е комплектован с автоматично зарядно устройство. Обезопасен със звукова и светлинна сигнализация при движение на заден ход.
  Опции: различна височина на мачатата в изпълнение дуплекс или триплекс, различна товароподемност, вилици с удължена дължина (намаляват товароподемността на машината).

големи електрокари 1

  Ръчен повдигач

  Достъпен ръчно водим повдигач с изцяло ръчно управление. Незаменим помощник за повдигане и преместване на тежки предмети в затворени помещения и на открито за всеки бизнес: печатница, автосервиз, търговски обект. Препоръчително е движението да става по гладка повърхност като шлайфан бетон, асфалт, плочки.
  Опции: различна височина на мачтата, различна товароподемност.

Към началото