Подемна техника

подемна техника: електрокари, повдигачи

   Малогабаритен електрокар

  Маневрен електрокар за тясна пътека между два реда стелажи е незаменим помощник в затворени помещения на всяко складово стопанство. Твърди предни колела придават стабилност на машината при движение по гладка настилка като шлайфан бетон или асфалт. Гумени предни колела правят машината универсална като й позволяват да оперира и по неравна настилка. Товароподемност 1 тон позволява работа с всякакви евро-палети. Електрокарът се захранва от 24V акумулаторна батерия и е комплектован с автоматично зарядно устройство.
  Опции: изравнител на вилицата, различна височина на мачатата, гумени предни колела, различна товароподемност.

   Електрокар с голяма товаро-подемност

  Стабилен и маневрен електрокар за работа както на открито, така и в затворени помещения на всяко складово стопанство. Вилицата има изравнител, наклонът на мачтата се регулира. Гумени колела с подходящ диаметър правят машината стабилна и позволяват да се движи по всякаква настилка. Електрокарът се захранва от 80V акумулаторна батерия и е комплектован с автоматично зарядно устройство.
  Опции: различна височина на мачатата в изпълнение дуплекс или триплекс, различна товароподемност.

голям електрокар 1

  Ръчен повдигач

  Достъпен ръчно водим повдигач с изцяло ръчно управление. Незаменим помощник за повдигане и преместване на тежки предмети в затворени помещения и на открито за всеки бизнес: печатница, автосервиз, търговски обект. Препоръчително е движението да става по гладка повърхност като шлайфан бетон, асфалт, плочки.
  Опции: различна височина на мачатата, различна товароподемност.

Към началото