f    YouTube

Консултантски услуги

технически консултации

Електрокари, подемна техника

подемна техника: електрокари, повдигачи

   Малогабаритни електрокари

  Маневрен електрокар за тясна пътека между два реда стелажи е незаменим помощник в затворени помещения на всяко складово стопанство, където отделяните от ДВГ изгорели газове замърсяват недопустимо, а ДВГ на газ допълнително овлажнява въздуха. Твърди предни колела придават стабилност на машината при движение по гладка настилка като шлайфан бетон или асфалт. Гумени предни колела правят машината универсална като й позволяват да оперира и по неравна настилка. Товароподемност 1 тон позволява работа с всякакви евро-палети. Електрокарът изисква минимална поддръжка и се захранва от 24V акумулаторна батерия, окомплектован е с автоматично зарядно устройство.
  Опции: изравнител на вилицата, различна височина на мачатата, гумени предни колела, различна товароподемност.

   Електрокари с голяма товароподемност

  Стабилен и маневрен електрокар за работа както на открито, така и в затворени помещения на всяко складово стопанство. Електрокарите изискват минимална поддръжка и не замърсяват въздуха с изгорели газове от ДВГ, нито повишават относителната влажност при работа на газ в затворено помещение. Вилицата има изравнител, наклонът на мачтата се регулира. Гумени колела с подходящ диаметър правят машината стабилна и позволяват тя да се движи по всякаква настилка. Електрокарът се захранва от 80V акумулаторна батерия и е комплектован с автоматично зарядно устройство. Обезопасен със звукова и светлинна сигнализация при движение на заден ход.
  Опции: различна височина на мачатата в изпълнение дуплекс или триплекс, различна товароподемност, удължени вилици (намаляват товароподемността на машината).

големи електрокари

  Ръчен повдигач

  Достъпен ръчно водим повдигач с изцяло ръчно управление. Незаменим помощник за повдигане и преместване на тежки предмети в затворени помещения и на открито за всеки бизнес: печатница, автосервиз, търговски обект. Препоръчително е движението да става по гладка повърхност като шлайфан бетон, асфалт, плочки.
  Опции: различна височина на мачтата, различна товароподемност.

Към началото